Om os

PM Montage-Teknik har siden 1987 været leverandør til betonelementfabrikker og entreprenørfirmaer samt øvrige i byggeindustrien.

Vi er blandt vores kunder, kendt som en god og fleksibel leverandør. Et kendetegn som vi hele tiden bestræber os på at leve op til.

Stor teknisk viden samt højt serviceniveau er medvirkende til, at vi er blevet anerkendt og valgt som leverandør på såvel store som små projekter.

Vi repræsenterer en stor mængde af leverandører og producenter. Vi har mulighed for at fremskaffe langt flere produkter, end dem du ser præsenteret i vores produktsortiment.

Vi har siden 1996 opbygget en smede og maskinafdeling, som udfører mange større projekt- og specialopgaver, både på vores eget værksted og ude hos kunderne.

I vores maskinafdeling udføres også mange kundetilpassede løsninger, med udgangspunkt i vores standard befæstigelsesprodukter. Eksempler på dette er bearbejdning med buk af armeringskoblinger, samling af boltgrupper og fremstilling af løfteinserts på mål samt skæring og tilpasning af gevindstænger.

Vores smedeafdeling laver bl.a. kundetilpasset ankerplader, udvekslingsbjælker m.m.
Ligeledes kan vi med kort varsel, levere vinkler, rør og øvrige profiler i ønsket længder, og med forskellige former for huller m.m.

Vi har i Storkøbenhavn egen chauffør, som sikrer en hurtig og præcis levering på bl.a byggepladser.

Salgs- og leveringsbetingelser
PM Salgs- og leveringsbetingelser
Metmar Salgs- og leveringsbetingelser